Kilimanjaro, alle ruter

Å bestige Kilimanjaro er en stor prestasjon og en fantastisk opplevelse. Sammen med deg vil Topp Afrika som en av Norges fremste arrangør planlegge og tilrettelegge for uforglemmelige opplevelser.
Stein-Erik, Topp Afrika sin Kilimanjaro ekspert med over 60 toppturer til Afrikas tak, hjelper dere i planleggingen.
DU reiser privat, Be oss å legge til safari, opphold ved kysten, Zanzibar eller Mafia. 

Å bestige Kilimanjaro krever ingen teknisk klatring. Kilimanjaro er oppnåelig for alle som ønsker en fysisk utfordring, men det er krevende og dessverre alle når ikke sitt mål - toppen av Kilimanjaro. Det krever fysisk og psykisk tålmodighet og en god turånd og godt humør er viktig å ta med. Er du en aktiv person, liker utfordringer, vant med friluftsliv og i normalt fysisk god form med et grunnlag fra fotturer eller skiturer i norsk natur da er du klar for de utfordringene Kilimanjaro byr på.

Vi tilbyr alle rutene:
Vi har svært god statistikk, med mange svært fornøyde deltaker som har fått sitt velfortjente diplom etter å ha stått på Afrikas tak. En Kilimanjaro bestigning er krevende, men en fantastisk opplevelse.
Uansett hvilken rute du velger så er målet ditt og vårt ønske at du når toppen, Uhuru Peak, 5895 meter over havet. 
Les mer om rutene her

Topp Afrika som leverandør ønsker at din reise skal bli unik og inneholde det du vil oppleve. Vi har gode kunnskaper om våre reisemål, men det er kun gjennom kundeforståelse vi kan tilby DEG din «Once in a lifetime experience». – Alt er mulig!

Bli med oss til Tanzania og Mt. Kilimanjaro! Bare spør oss så skjønner du hvorfor du bør velg Topp Afrika!