Gruppeturer

Mange drømmer om å bo midt i Serengetis enorme savanne, om å oppleve følelsen av å være bare meter fra en løveflokk i Masai Mara. Å dra på safari er imidlertid en eksklusiv reise som medfører en del kostnader. I tillegg til de vanlige feriekostnadene som fly, overnatting og mat, må du også betale parkavgift, bil og guide. Ved å dele safaribil med likesinnede eventyrere, reduserer du ikke bare kostnadene for reisen, men du reiser også mer miljøvennlig. Safarieventyret ditt begynner her!

Faste avganger
Gjennom faste avganger får du som reiser alene, i par eller som en trio, sjansen til å oppleve safarier i verdensklasse i Masai Mara og Serengeti til lavest mulig pris. Opplev den uendelige utsikten over verdens største økosystem med enormt biologisk mangfold og opphold på våre favorittlodger med god villmarksfølelse, god mat og fantastisk service. 

Våre faste avganger inkluderer alltid:
Safari med Toyota Landcruiser
Vindussete og vann under safarien
Engelsktalende guide
Helpensjon under safarien
Alle parkavgifter
All transport på fastlandet og Zanzibar
Innkvartering i henhold til progra
Mulighet for å velge overnatting på Zanzibar

Safari i Tanzania
På safari i Tanzania vil du oppleve kvalitetssafari i i verdens mest berømte nasjonalpark, Serengeti. I tillegg kombinerer vi Serengeti med Ngorongoro-krateret og Lake Manyara for å gi safariopplevelsen en god flyt og en variert og omfattende safariopplevelse. Bo midt i Serengeti, på en fantastisk teltleir med dyrene rett utenfor teltet, opplev følelsen av å dra ut på de uendelige soloppgangene når dyrene er mest aktive. Sjansene for å oppleve "Big Five" er aldri større enn en på safari i Nord-Tanzania.

Safari i Kenya
Bo på en fantastiske Basecamp med utsikt over Talek River og Masai Maras savanne, fra teltet vil du kunne følge livet på den andre siden av elven. På "Game Drives" i Masai Mara er det store muligheter for å få "Big Five", og parken er ekstra kjent for sine store løvebestander. Hvis du befinner deg i Masai Mara i løpet av juli - oktober, er det også store muligheter for å se det store skuespillet i "The Great Migration", der millioner av gnuer vandrer i en enorm sirkel rundt Serengeti og Masai Mara.

Strandferie
Ved valg av safari i Masai Mara er det enkelt å nå mange fantastiske stranddestinasjoner i tillegg til Zanzibar. Les mer her om dere har andre ønsker.

Les mer