Butiama Beach Lodge

Lodgen ligger vakkert til mellom palmene på Mafias vestkyst, og har bare 13 bungalower, 2 av de er familiebungalower, og tar maksimalt imot 32 personer. Alle bungalowene har stor privat terrasse med sittegruppe og hengekøye. Her er en uformell og avslappende stemning som gjenspeiler hele øyas atmosfære. Butiama uttrykker så absolutt livet på Mafia for de som ønsker avslapping og opplevelser. Her er det få turister og den lange stranden deler du like gjerne med de lokale fiskerne som kommer inn med dagens fangst. Skrålet fra andre turister er helt fraværende. Butiama Beach ligger like utenfor den marine parken som omslutter deler av Mafia. Butiama Beach er en familiedrevet Lodge, og passer like godt for barnefamilier som for par/voksne. 

Send inn din forespørsel

Hvilke opplevelser drømmer du om? 

Deres drømmereise til Afrika starter her! Velg den reisen dere er intressert i, eller beskriv dere ønsker og vi skreddersyr deres reise. 

Ring oss gjerne + 47 994 38 761 eller +47 984 89 199 om dere har spørsmål

Det er i deres interesse at vi får mest mulig informasjon slik at vi er i stand til å lage et godt turforslag.

Vennligst oppgi alder på barn under 16 år
Ønsker du flybilletter inkludert? MÅ vi ha avreiseflyplass i meldingsfeltet. Er noen av deltakerne under 12 år må dette opplyses