Hodi Hodi

Hodi Hodi ligger på nord-østsiden av Unguja som er det egentlige navnet på Zanzibar. Hodi Hodi er et lite intimt hotell bestående av 3 hus i arabisk stil. Hotellet ligger helt ned til en lang fin strand som strekker seg flere kilometer i begge retninger. Zanzibar er kjent for store tidevannsforskjeller, og mange steder er det flere kilometer ut til vannkanten ved lavvann. Rett utenfor Hodi Hodi er det en naturlig fordypning som danner et naturlig basseng ved fjære sjø, omringet av en liten sandbanke som du kan gå eller sykle på.

Hotellet er bygd i klassisk zanzibarisk stil med hvite murvegger og er smakfullt fargerikt utsmykket. Her nyter du kortreist mat med lokalt krydder, selvsagt deilig sjømat, bedre en dette er det vanskelig å få. Hotellet har bar med “honesty policy” hvor du forsyner deg selv med det du vil ha, og er kjent for sitt engasjement for lokalmiljøet.

Hodi Hodis filosofi handler om bærekraftig turisme, og å gi deg en autentisk opplevelse av Zanzibar. Her blir vann og elektrisitet brukt med varsomhet. Alle ansatte er fra den lokale landsbyen Kilimu Juu, og gjester kan gjerne ta med bøker og blyanter som vil bli gitt i gave til barneskolen.

Send inn din forespørsel

Hvilke opplevelser drømmer du om? 

Deres drømmereise til Afrika starter her! Velg den reisen dere er intressert i, eller beskriv dere ønsker og vi skreddersyr deres reise. 

Ring oss gjerne + 47 994 38 761 eller +47 984 89 199 om dere har spørsmål

Det er i deres interesse at vi får mest mulig informasjon slik at vi er i stand til å lage et godt turforslag.

Vennligst oppgi alder på barn under 16 år
Ønsker du flybilletter inkludert? MÅ vi ha avreiseflyplass i meldingsfeltet. Er noen av deltakerne under 12 år må dette opplyses