Våre hoteller i Malindi

Sandies Tropical Village ****

Sandies Tropical Village er en rimelig og god all inclusive resort kun 10 minutters kjøring fra Malindi Airport. Resorten består av 109 rom med utsikt mot den tropiske hagen. Flotte, luftige og fine fellesområder med basseng og privat strandområde setter en flott ramme rundt oppholdet deres her. For barnefamilier er Sandies Tropical Village et rimelig og godt alternativ da barn under 12 år som deler rom med foreldrene bor gratis, maks 2 barn per rom. Voksne gjester som søker fred og ro kan for rundt 80,- kroner dagen legge seg til ved stillebassenget som er plassert ved spaet. Ønsker man spabehandling tilbys alle typer behandlinger på spaområdet.

Che Shale ***

Er man på jakt etter Robinson Crusoe-følelsen er Che Shale stedet man skal bo på. Hyttene er enkle, uten vinduer, sand på gulvet og vegger av matter. Her har man endeløse strender for seg selv og man kan nyte stedet uten de store forstyrrelsene. Her kan man melde seg på kitekurs og lære seg kunsten å kite. Kursene tilpasses den enkelte.
Stedet har en populær restaurant som serverer fersk sjømat, samt krabber fra sin økologiske krabbefarm.
Aktiviteter som bys på stedet er seiling med dhow, snorkleturer, dyphavsfiske og kajakk.
Et svært hyggelig vertskap gjør stedet til en unik opplevelse.

Malindi Dream Garden ****

Malindi Dream Garden er et nytt moderne boutiquehotell som ligger blant tropiske hager ved bredden av Malindi Beach. Hotellet har 44 moderne deluxe rom og 4 store suiter. Alle rommene har privat balkong med utsikt mot bassengområdet. Ønsker man spabehandling er det et flott spaanlegg som tilbyr alle typer behandlinger.

Lonno Lodge *****

Lonno Lodge er et luksuriøst boutiquehotell i Watamu Marine Park, bestående av kun 8 rom. Her finner du solskinn, forbløffende stillhet, forfriskende bris, fantastisk utsikt, nydelig mat og privatliv. Du kan til og med leie hele lodgen for deg selv og for dine gjester hvis du ønsker det. De bortgjemte bygningene, med små, private strender i nærheten, er det perfekte stedet å slappe av og nyte stillheten.

Hotellet er bygget med tradisjonelle byggemetoder inspirert av historiske bygninger på Swahilikysten. Bruk av lokale materialer som korallstein, sand og kalk, gir ypperlig termisk isolasjon og vakker fasade. Til tross for å tilby en av de høyeste hotellstandardene ved kysten, er lodgen økovennlig og bruker kreative måter for varsom bruk av vann og elektrisitet.

Med et begrenset i antall gjester, får alle nyte privatliv, stillhet og toppkvalitets service. De åtte luksuriøse rommene og suitene er fullt utstyrt for å gjøre ferien din til luksuriøs strandopplevelse på Kenyakysten.

Hotellet har et stort dobbelt saltvannsvømmebasseng, og gratis utlån av sykler og utstyr til reef safari.


Dream of Africa *****

Denne vakre resorten består av kun 33 junior suiter og 2 suiter. Det er en all inclusive resort, men måltidene er basert på ala carte hvor man får velge mat fra dagens meny.
Flotte bassengområder og privat strandområde gjør stedet til en luksuriøs og unik opplevelse. Flott arkitektur og fokus på kvalitet, god service og god mat gjør stedet perfekt for det som ønsker “det lille ekstra”. Voksne gjester som søker fred og ro kan for rundt 80,- kroner dagen legge seg til ved stillebassenget som er plassert ved spaet. Ønsker man spabehandling tilbys alle typer behandlinger på spaområdet.