Våre hoteller på Mauritius

Constance Belle Mare Plage *****

På den kjente Belle Mare stranden, en av de flotteste strendene på øyas østkyst finner vi dette flotte hotellet. Hotellets hage er på hele 150 daa med utallige vekster. Det er også 2 x 18 hulls golfbaner som tilsammen dekker er areal på over 1400 daa. I tillegg er det tilgjengelig mange andre aktiviteter. Stranden er på over 2 km som er beskyttet av et korallrev ca. 500 metter ute i havet. Korallrevet er et ypperlig utgangspunkt for dykking og snorkling. Hotellet passer for par, bryllupsreise, bryllup og barnefamilier som ønsker ro med tilgang til alle fasiliteter.

Victoria Beachcomber ****

Le Victoria ligger mellom turist byen Grand Baie og Port Louis, hovedstaden. Her opplever du at solen «daler» ned i havet og skaper en fantastisk solnedgang, Hotellet ligger litt for seg selv omsluttet av sukkerplantasjene. Den flotte lange stranden inviterer til avslapping og aktiviteter. Her kan du faktisk gå langs stranden helt til Grand Baie. Le Victoria en av Mauritius mest populære familie hoteller. Hotellet er kjent for sine romslige rom med havutsikt, en avslappet atmosfære og et bredt spekter av aktiviteter for både barn og tenåringer. 

Canonnier Beachcomber ****

Et av de beste familiehotellene beliggende på stranden på nordvestkysten av Mauritius, ytterst på den historisk halvøya mellom Grand Baie og nordvestkysten. Fra Le Canonnier er det imponerende utsikt over nordøyene og det indiske hav. Fantastiske strender og bortgjemte viker. Hotellet er også kjent for sin unike mini-klubb som har tilhold til i et gammelt fyr.

Anbefales til par og barnefamilier. Hotellet er populært, vær tidlig ute med bestilling!

Heritage Le Telfair *****

Heritage Le Telfair er et nydelig hotell i kolonistil som ligger flott til på Mauritius' sørside. Her ligger alt til rette for avslapping og aktiviteter. Du kan svømme, seile, kite, eller slappe av ved bassenget. Hotellet tilbyr også yoga, golf og har et av de beste spaene på Mauritius. Som gjest på Le Telfair har du tilgang til 12 restauranter.

Constance Le Prince Maurice *****

Luksuriøst hotell på nordøst kysten av Mauritius i Poste Lafayette. Enkelte rom står på påler i sjøen. Et hotell med rolig atmosfære, vakkert utført i tydelige arkitektoniske trekk fra Mauritius, med blanding av vesten og Asia. Flotte hvite strender omkranset av særegen og vakker vegetasjon. Du som skal gifte deg eller på bryllupsreise – svaret er JA.