INFO COVID-19

De fleste av våre destinasjoner har begynt å åpne opp for internasjonale turister. For øyeblikket gjelder følgende hvis du vil reise til et av våre destinasjoner:

Tanzania - åpent og ikke noe krav om negativ covid-19 test ved ankomst. Krav om munnbind for innenlandsflyvninger.
Kenya - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 72 timer før ankomst.
Sør-Afrika - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 72 timer før ankomst. Krav om munnbind på offentlige steder.
Uganda - åpent og krever negativ covid-19-test tatt senest 72 timer før ankomst. Krav om munnbind på offentlige steder.
Botswana - Stengt, men har kunngjort at de åpner snart.
Namibia - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 72 timer før ankomst. Krav om munnbind på offentlige steder.
Seychellene - helt åpent om man er vaksinert. For ikke-vaksinerte kreves negativ covid-19 test tatt senest 72 timer før ankomst. Krav om munnbind på offentlige steder.
Etiopia - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 72 timer før ankomst. Krav om munnbind på offentlige steder.
Zimbabwe - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 72 timer før ankomst. Krav om munnbind på offentlige steder.
Zambia - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 14 dager før ankomst.
Malawi - Stengt
Rwanda - åpent og krever negativ covid-19 test tatt senest 120 timer før ankomst, i tillegg blir du testet ved ankomst og kan ikke forlate hotellet (opptil 24 timer) før du returnerer negativt. Krav om munnbind på offentlige steder.
Mosambik - stengt
Mauritius - stengt

Vi vil at alle som er i kontakt med oss ​​skal føle at vi er en trygg partner uansett hvordan situasjonen i verden ser ut og list opp derfor hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg som er interessert i å bestille / planlegge din fremtidige drømmetur og for deg som har allerede booket tur med oss ​​i løpet av høsten / vinteren / våren.

Utvidet sikkerhetsgaranti for deg som er interessert i å bestille eller begynne å planlegge din neste drømmetur.
Vi er klare til å hjelpe deg og tilbyr nå ekstra sjenerøse reisevilkår slik at du kan føle deg trygg ved å bestille turen. For bestillinger før 30/6 - 2021 gjelder følgende for reiser med avgang innen 15 /12-2021:

Mulighet for å ombooke programmet inntil 45 dager før avgang uten kostnad, uavhengig av årsaken til ombooking.

Informasjon til de av dere som har bestilt en tur med avgang før 15. november 2020
For de av dere som har bestilt en tur med avreisedato fram til 15. november 2020, gjelder følgende:

  • Gratis avbestilling / ombooking på grunn av UDs utvidede råd.
  • Du velger å reise selv om Utenriksdepartementet fraråder det. I så fall er det viktig å kontakte forsikringsselskapet ditt og sjekke gyldig forsikring. Flere flyselskap tilbyr koronaforsikring.

Informasjon til de av dere som har bestilt en tur med avgang etter 31. januar 2021
For de av dere som har en tur booket med avgang etter 31/1-21, er følgende alternativer tilgjengelige:

  • Utsett reisen til en senere dato i 2021/2022, med gratis ombooking på landprogrammet. Det kan være kostnader for flybilletter.
  • Gi oss beskjed om at du planlegger å reise uavhengig av hva Utenriksdepartementet fraråder så lenge som mulig på det aktuelle reisemålet. I et slikt tilfelle er det av største betydning at du kontakter forsikringsselskapet ditt for å høre hva som gjelder.


Uansett om du har en bestilt tur eller er interessert i å begynne å planlegge en drømmetur, er du velkommen til å kontakte oss via nettstedet, e-post kontakt@toppafrika.no eller telefon +46 722 002518

Vi ser frem til å høre fra deg!