Kilimanjaro

Vi tilbyr alle ruter oppover fjellet! På vår hjemmeside presenterer vi tre forskjellige alternative ruter opp Kilimanjaro; Marangu, Machame og Lemosho. Disse forskjellige rutene er omtrent like vanskelige, men skiller seg litt fra hverandre. Det er kortere ruter, og det er lengre ruter, forskjeller i natur og fra hvilken side av fjellet stigningen begynner. Machameruten er en av våre mest populære ruter, med overnatting i telt. De andre rutene tilbyr både overnattinger i hytter og i telt. 

Uansett hvilken rute du velger så er ønsket vårt det samme som målet ditt - stå på toppen, Uhuru Peak, 5895 meter over havet. Vi har svært god statistikk, med mange svært fornøyde deltaker som har fått sitt velfortjente diplom etter å ha besteget Afrikas høyeste punkt.

Ikke glem at du kan kombinere din bestigning av Kilimanjaro med et safarieventyr i noen av Afrikas beste nasjonalparker, Serengeti, Ngorongoro, Tarangire, Lake Manyara og Masai Mara. Vi tilbyr egen safaribil og guide under safarieventyret ditt.

Bli med oss til Tanzania og Mt. Kilimanjaro! Bare spør oss så skjønner du hvorfor du bør velg Topp Afrika!​