Mauritius

Mauritius - WOW, så vakkert. Midt ute i Det indiske hav, omkranset av asurblått hav, fantastiske endeløse hvite strender, kokospalmer og vennlige mennesker - dette er paradiset. Denne rammen gjør turer til Mauritius til en virkelig drøm for bryllupsreisende, arrangement av bryllup, familier og par som ønsker å slappe av, oppleve romantikk eller gift seg.

Ved ankomst på Mauritius vil du alltid bli møtt av vår samarbeidspartner. De vil ønske deg velkommen og bistå med transporten til hotellet. Dag 2 av ditt opphold kommer vår representant til ditt hotell for å bistå deg og gi gode råd. Vi du gifte deg, si «JA», har du tilgang på egen bryllupskoordinator under oppholdet. For deg som ønsker å inngå ekteskap, vil du merke kvalitet i vårt arrangement allerede ved ankomst hvor du møtes i private omgivelser på flyplassen med sjampagne og luksuriøs transport til ditt hotell - vi spanderer!

Kvalitet og service er rendyrket på Mauritius ikke bare som begrep men i praksis. Kjøkken fra alle verdenshjørner, av ypperste klasse, der arabisk, afrikansk, kreols, kinesisk og indisk kulturer har smeltet samme - det må bli bra. Selvfølgelig spiser du sjømat her!

Her er det ingen begrensninger på hva man kan delta på. Sjø aktiviteter som seiling, dykking, snorkling, vannski, windsurfing, padling og havfiske etter de virkelig store og raske fiskene. Korallrevene som omkranser hele øya med hundrevis av fiskearter med en fargeprakt og skjønnhet, at en kan lure på hva som er vitsen med denne overdådige skjønnheten. Øyas innland byr på fossefall og flotte skoger. Tamarin Falls på over 300 meter fritt fall, er verdt et besøk.

Et «must» når du er på Mauritius er å bevege seg litt bort fra den størst turisttrafikken og oppsøke en lokal restaurant eller et enkelt spisested. Her bestiller du hummer på kreolsk vis. Du må også smake deg gjennom Mauritius sukkerhistorie – Rum. Besøk et av Mauritius destillerier og få med deg hele historien fra sukker til edle dråper - verdt et besøk og en smak  

Bli med oss til Mauritius! Vi skreddersyr ditt opphold!

Les mer