Namibia

Namibia byr på et av Afrikas mest unike landskap. Namibia er kjent for naturens fargerike og kraftige skjønnhet, der dyr og mennesker har levd i harmoni i årtusener. Bestig verdens høyeste sanddyner, gå ned i Afrikas dypeste kløft, utforsk verdens eldste og tørreste ørken, og gå langs Swakopmunds hvite strender!
 

Namibia er et av verdens mest tynt befolkede land med bare 2,5 millioner innbyggere i et område som tilsvarer det dobbelte av Sveriges størrelse. Med vennlige jordnære mennesker og et utrolig mangfold av dyr og planter, viser Namibia noe det beste av det Afrika har å tilby. Landet i seg selv er et eventyr og med hjelp av sine velholdte veier, komfortable hotell og lodger, og imøtekommende mennesker gjør reisen din til en sann fornøyelse.

I Namibias pulserende byer har mennesker en visjoner for fremtiden mens de prøver å bevare landets rike kulturhistorie. Gjennom en stabil infrastruktur og en demokratisk regjering vil du trygt kunne utforske Namibias uendelige horisonter og landskap. Mye av Namibias kultur, mat og arkitektur er påvirket av den tyske koloniseringen 1884-1920, og man kan oppleve den legendariske Oktoberfesten i Namibias hovedstad Windhoek hvert år.

Etosha Nasjonalpark i Nord-Namibia er utvilsomt en av de beste safaridestinasjonene i Afrika. I parken finner man mange av dyrene som ofte er assosiert med Afrika, inkludert sebraer, sjiraffer, løver, leoparder og elefanter. Parken gir også noen av Afrikas sjeldneste dyr et fristed, for eksempel for neshorn. I Namibia er vann en knapp vare, noe som gjør det mer sannsynlig å se dyrelivet rundt landets begrensede vannhull. Det er utrolig kult å sitte ved vannhullene og se dyreparaden ankomme vannhullene, og ingen steder kan dette oppleves bedre enn i Etosha nasjonalpark.

For å gjøre din afrikanske tur uforglemmelig har du muligheten til å kombinere Namibia-turen din med en tur til Sør-Afrika, hvor flere fantastiske møter venter.

Vi skreddersyr turen etter dine ønsker og gir deg muligheten til å oppleve det beste fra Namibia!

Les mer