Nyttig informasjon

Topp Afrika AS er en kunnskapsbasert ledende leverandør av kvalitetsreiser til Afrika. Topp Afrikas grunnleggere har unike kunnskaper om reisemålene. Vår kunnskap er din garanti for store opplevelser som strekker seg lengre enn det og «bare å være turist». Vi tar dere med på opplevelser som vi er alene om å tilby. Med over 18 års erfaring vil vi vise dere det ekte Afrika slik vi kjenner det!

Stein-Erik Trælnes

Er du på jakt etter en Kilimanjaroekspert er Stein-Erik mannen å prate med. 
Han har faktisk stått på toppen hele 64 ganger! 

Han har vært guide for Turistforeninger, avisleserturer, fagtidsskrifter, vennegjenger og skoleklasser. Stein-Erik fikk kjennskap til Afrika gjennom arbeidsopphold for den Norske stat i flere afrikanske land.

I Topp Afrika er han spesialisten på; Tanzania med Mt. Kilimanjaro, Kenya, Uganda, Etiopia, Botswana, Mosambik, Namibia, Mauritius og Mafia

Ønsker du å snakke med meg? Ring meg på 994 38 761

Anna Grindhaug

Anna er vår strandentusiast og Topp Afrikas ekspert på øyer i Det indiske hav. Hun har jobbet i Topp Afrika siden desember 2017 og elsker å finne unike overnattingssteder og skreddersy turer for dem som vil ha noe unikt.

Hun har flere ganger besøkt utallige hoteller på Zanzibar og Mafia Island og vil være den rette å snakke med når man lurer på hvilket hotell man skal velge. 

I Topp Afrika er hun spesialisten på; Kenya, Tanzania, Zanzibar, Mafia Island, Mosambik, Malawi og Seychellene.

Ønsker du å snakke med meg? Ring meg på 919 23 037