Nyttig informasjon

Topp Afrika AS er en kunnskapsbasert ledende leverandør av kvalitetsreiser til Afrika. Topp Afrikas grunnleggere har unike kunnskaper om reisemålene. Vår kunnskap er din garanti for store opplevelser som strekker seg lengre enn det og «bare å være turist». Vi tar dere med på opplevelser som vi er alene om å tilby. Med over 18 års erfaring vil vi vise dere det ekte Afrika slik vi kjenner det!

 

Josef Khaled

Spør Josef om gorillatrekking og han får stjerner i øynene! Josef er vår siste rekrutt og har jobbet i Topp Afrika siden 2019. Han har imidlertid reist til Øst-Afrika siden 2011 og ser mer enn gjerne etter det litt mer unike og spesielle. Josef er vår daglige leder og er ansvarlig for den daglige driften, vår hjemmeside og markedsføring.

Ønsker du å snakke med meg? Ring meg på 919 06 269
Anna Grindhaug

Anna er vår strandentusiast og Topp Afrikas ekspert på øyer i Det indiske hav. Hun har jobbet i Topp Afrika siden desember 2017 og elsker å finne unike overnattingssteder og skreddersy turer for dem som vil ha noe unikt.

Hun har flere ganger besøkt utallige hoteller på Zanzibar og Mafia Island og vil være den rette å snakke med når man lurer på hvilket hotell man skal velge. 

I Topp Afrika er hun spesialtisten på Kenya og Kenyakysten, Tanzania, Zanzibar, Mafia Island og Seychellene.

Ønsker du å snakke med meg? Ring meg på 919 25 219Markus Imberg


Markus er vår selvskrevne ekspert på Øst-Afrika, han har vokst opp i Kenya, og har bodd i Kenya og Tanzania de siste årene. Markus har besøkt over 500 overnattingssteder i Afrika og har kontroll på de beste stedene en kan bo for å få den beste opplevelsen.

Markus' kompetanseområder er Kenya, Tanzania, Uganda, Namibia, Zambia, Zimbabwe, Zanzibar, Pemba, Diani Beach og Malindi.

Ønsker du å snakke med meg? Ring meg på  99 43 87 61 
Joel Paulsson

Be Joel om å liste opp naturreservater i Sør-Afrika, og han holder på i det uendelige! Siden han begynte å jobbe med turer til Afrika 2012 har Joel spesialisert seg på Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe. Joel liker å reise komfortabelt, og en tur til Cape Town, vinområdet, safari i Kruger-området som avsluttes med en solferie i Mosambik, Mauritius eller Zanzibar slår aldri feil.

Joel er vår ekspert i Sør-Afrika, Botswana, Namibia og Zimbabwe.

Ønsker du å snakke med meg? Ring meg på 919 23 037