Sør-Afrika

Kontrastenes land, "Det europeiske Afrika". Tidlig i historien begynte handelsskipene å stoppe ved kysten av Sør-Afrika før de fortsatte sin reise til Asia, noe som førte til at Sør-Afrika ble et sentralt handelspunkt i Afrika. I dag er Sør-Afrika et populært reisemål for turister fra hele verden. Besøk Cape Town med sine vakre omgivelser, Kapp det gode håp og det vakre vindistriktet. Landet tilbyr på herlig safari i Kruger nasjonalpark med sjansen til å oppdage "The Big Five".

Selv om landet tiltrekker seg mange turister for sin skjønnhet og safari, er det også interessant å lære mer om landets historie. Sør-Afrika har en voldelig historie, med mange stammekonflikter og kolonisering. Nelson Mandela moderniserte Sør-Afrika og lyktes i å få til en overgang fra apartheid til demokrati. I Cape Town kan dere besøke Robben Island hvor Nelson Mandela satt fengslet. Dere kan også besøke District Six-museet og en Township for å få en bedre forståelse av hva som virkelig skjedde under apartheidtiden.

Cape Town er kontrastenes by, med arkitektur og et miljø som forteller en rik historie. Samtidig er det store slumområder rundt i byen. Byen blir ofte nevnt som en av de vakreste byene i verden med Table Mountain og Lions Head i bakgrunnen, sammen med Cape Towns vakre havneområde V&A Waterfront og den fantastiske Cape Peninsula med Kapp det gode håp, Chapman's Peak & Boulder's Beach.

Sør-Afrika har rike landbruksarealer, og er en av de største produsentene av kvalitetsviner. Besøk vinlandets koselige små landsbyer, Franschhoek og Stellenbosch, nyt god mat, vinsmaking og hyggelig shopping i hovedgatene. Oppdag den fantastiske naturen i de skiftende landskapene langs Garden Route som strekker seg gjennom de sørlige delene av landet, eller hvorfor ikke besøke en strutsefarm i Oudtshorn eller dra ut på en hvalsafari i Knysna. Fotturer i Tsitsikamma-skogen anbefales, eller på noen av kystens vakre strender. Garden Route tilbyr aktiviteter for hele familien.

I landet finner vi også flere nasjonalparker med Kruger Nasjonalpark i spissen. De forskjellige parkene tilbyr fantastiske safarier med "The Big Five" - ​​elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard. I Sør-Afrika finnes et mangfold av Afrikas dyreliv, vakkert landskap og fantastiske møter med landets innbyggere. De som ønsker å dykke i et spesialbygget bur utenfor kysten, har muligheten til å møte hvithaien. I Sør-Afrika er det utrolige muligheter til å være en del av uforglemmelige opplevelser.

Bli med oss ​​i Sør-Afrika! Vi skreddersyr din reise!

Les mer