Tilleggsaktiviteter i Masai Mara

Besøke masailandsby
250,- per person, uansett alder

Vi tar dere med til en av masailandsbyene som ligger i utkanten av Masai Mara. Her blir dere tatt mot og vist rundt i landsbyen, ser husene de bor i og får høre masaienes historie. 
Masaiene danser og synger for dere, og vær ikke overrasket om du blir bydd opp til dans. Det er også mulighet for å kjøpe lokale produkter. 

Ballongsafari med champagnefrokost
4.500,- per person, 3.100,- for barn under 12 år

Dere blir hentet på lodgen mellom 05:00 - 05:30. Der blir kjørt til varmluftsballongen hvor piloten og crewet klargjør ballongen for flyvningen. Så snart solen har stått opp i horisonten starter ballongferden. Hvor lenge man er i luften bestemmes av været og vinden. Flyveturen kan vare fra 45 - 90 minutter.

Dere svever lydløst over savannen og de ville dyrene. Når dere lander er bordene dekket med hvite duker og champagneglass. Nyt en god frokost på savannen før sjåføren dere henter dere og der fortsetter dagen på safari med bil. 

Det er begrensede plasser hver dag så vi anbefaler at dere bestiller før avreise. 

Gåsafari med lokal masai
Fra 260,- per person, barn under 12 år kan ikke delta

Det blir ofte mye bilkjøring når man er på safari. Det kan være kjekt å intressant å få være med en lokal masai og vandre over slettene. Dere får da sett de små detaljene som dere ikke får sett fra bilen, små insekter, biller, planter og medisinplanter som blir brukt av masaiene. 
Denne aktiviteten passer for hele familien. 

Bushdinner
Fra 350 per person, uansett alder: 

Å sette seg til bords under stjernehimmelen med dyrelyder i bakgrunnen gir magiske øyeblikk. Fra lodgen kjøres dere ut i bushen hvor bålet er tent og masaiene holder vakt. Etter middag kommer masaiene og danser rundt bålet. Hiv deg på dansen og vær med på å skape gode opplevelser!