Zanzibar og Mafia Island

På Swahilikysten finner man nydelige og unike Zanzibar og Mafia Island. Her har indiske, arabiske og afrikanske kulturer smeltet sammen i musikk, mat og språk, noe som gjør det til en unik og spennende destinasjon. Både Zanzibar og Mafia kan kombineres med de fleste safaridestinasjoner.

I tillegg til smellvakre strender, palmesus og duften fra krydderplantasjene, byr swahilikulturen på historier om sultaner, prinsesser, slavehandel, krig og politikk. 

På varierte Zanzibar finnes det alt fra store resorter til små gjestehus hvor en kommer tett på kulturen, det finnes populære turistområder med mye folk og øde strender en nesten kan ha for seg selv. Et besøk i magiske Stone Town er et must! Nyt dagene med snorkling, yoga, kryddersafari eller bare slapp av på stranda.

På Mafia Island satser man på bærekrafig turisme på de lokales premisser, her finner man kun små hoteller med fokus på flotte naturopplevelser. Her finner man også en av verdens vakreste marine nasjonalparker. Dette er stedet for deg som elsker å snorkle og dykke!

Ta kontakt om du ønsker å oppleve det beste av Zanzibar og Mafia Island!