Hotell Zanzibar

Krydderøya Zanzibar, også kjent som "Swahilikulturens vugge", byr på spennende historier, flotte mennesker og gode strandopplevelser. Her har indiske, arabiske og afrikanske kulturer smeltet sammen i musikk, mat og språk. Gamlebyen Stone Town er på UNESCOs verdensarvliste, og er fortsatt preget av travle handelsforbindelser mellom Østen og Europa. I hundrevis av år har Zanzibar vært et sentralt sted for handel, hvor skip har stoppet for å laste om verdifulle varer som gull, tekstiler og tømmer.

Verdifulle krydder var Zanzibars eget gull, som ble fraktet til Europa under strengt tilsyn. Noen krydder kan være like verdifulle som gull. Selv i dag er Zanzibar kjent for sine krydder, kjøp med deg safran og ekte vanilje! Zanzibars "hovednæringer" er krydder, turisme og vanilje.

Zanzibar tilbyr fantastiske strender, det er perfekt å kombinere safari i Kenya eller Tanzania med noen fantastiske dager på Zanzibar! På Zanzibar er klimaet tropisk hele året, med små variasjoner mellom årstidene. Beste tid å reise er fra juni og ut mars. Rundt øya finnes det marine-nasjonalparker som byr på fantastisk snorkling og dykking. I tillegg tilbys mange forskjellige aktiviteter, inkludert kryddersafari, dagsturer til sjøs med tradisjonell dhow, besøk på Prison Island, havfiske og mye mer. Zanzibar tilbyr både historiske opplevelser og hvite kilometerlange strender. Dagene på Zanzibar kan varieres mellom aktiviteter og avslapping på en av øyas vakre strender. Tempoet på øya legger alt til rette å slappe av og nyte livet. Zanzibar tilbyr uforglemmelige opplevelser for alle!

Noe av det som gjør Zanzibar unikt, er at en kan få veldig forskjellige opplevelser av øya alt etter hvor en bor. Her finnes det alt fra store resorter til små gjestehus hvor en kommer tett på kulturen, det finnes populære turistområder med mye folk og øde strender en nesten kan ha for seg selv. Tenk gjerne gjennom hva du ønsker å oppleve i løpet av oppholdet.