Våre hoteller i Mombasa

The Sands at Chale Island ****

The Sands at Chale Island ligger idyllisk til på en liten øy noen mil sør for kystbyen Mombasa. Øya ligger kun noen hundre meter fra land og det er enkelt å komme seg til og fra øya. Ved lavvann blir gjestene transportert med traktor og når det er høyvann blir de tatt med i båt. Deler av øya er naturreservat, resten resort. Her kan du velge mellom standardrom, banda, penthouse suite, over water suite og on the rocks suite. Rommene og suitene på The Sands at Chale Island er elegant innredet og gjenspeiler tradisjonell arkitektur. Alle rom har klimaanlegg, fint innredet og eget bad. Alle rommene gir deg utsikt over sjøen. Det er kun ett hotell på øya. 

The Sands at Nomad ****

The Sands at Nomad har førsteklasses beliggenhet på fantastiske Diani Beach med direkte tilgang til stranden. De romslige boenhetene er individuelt designet, innredet med mahognymøbler laget i Swahili-design.

Hotellet har spa, vannsportsenter, yoga, guidede skogsturer og en liten butikk. I nærheten finner du også tennisbane og golfbane.

WATERLOVERS BEACH RESORT ****

WaterLovers Beach Resort er et sjarmerende strandhotell ved bredden av Det indiske hav. Bare 35 km fra Mombasa, ligger det på Diani Beach som er kjent for sine hvite sandstrender og turkise varme vann - en perfekt ramme for ferie i paradis.

Hotellet har åtte romslige suiter, en selvstendig villa, svømmebasseng, restaurant, strandbar, en butikk med kunsthåndverk fra Afrika, resepsjon og et strandhus med kitesenter.

Hver suite har egen veranda med havutsikt. 

LEOPARD BEACH RESORT ****

Nydelige Leopard Beach Resort er kåret til et av de beste familiehotellene i Afrika. Hotellet ligger i strandkanten og har basseng, spa og flere restauranter og barer. Velg mellom standard rom, suiter eller villa. Med halvpensjon er frokost inkludert, og dere kan velge mellom lunsj og middag hver dag. 

Southern Palms Beach Resort & Spa ****

En flott og tradisjonsrikt familieresort som ligger på den kjente Diani Beach, på Mombasas sørkyst, mot grensen av Tanzania. Diani Beach ved flere anledninger blitt kåret til en av verdens vakreste strender. Hotellet byr også på Kenyas største badebasseng, gode restauranter og strålende service. Rommene har utsikt mot bassengområdet, men ønsker man sjøutsikt kan man oppgradere.
Ønsker man all inclusive kan man oppgradere måltidsplanen. Det er 3 restauranter på området og 3 barer.